امیری: استقلال بهتر از الهلال بود

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: دیدار با استقلال سخت ترین دیدار ما بود و حتی بیشتر از بازی با الهلال ما را اذیت کرد.
کد خبر: ۱۰۸۷۵۴۰

وحید امیری پس از پیروزی یک بر صفر تیمش برابر استقلال تهران که در ورزشگاه آزادی برگزار شد، اظهار کرد: نمایش قابل قبولی
داشتیم، توانستیم با پنالتی که به سود ما بود یک گل بزنیم و تا پایان بازی آن را حفظ کنیم.

وی درخصوص عملکرد بیرانوند نیز تأکید کرد: هر فوتبالیستی فراز و نشیب دارد، یک روز عملکرد خوبی دارد و شاید روز دیگر همانند قبل نباشد، در مجموع بیرانوند دروازه‌بان ملی‌پوش ماست و عملکرد قابل قبولی داشته و خوشحالم که امروز توانست موقعیت‌های استقلال را از بین ببرد.

امیری درخصوص قضاوت داور هم تصریح کرد: در این مورد زیاد صحبت نمی‌کنم، اما اعتقاد دارم حیدری با این‌که جوان بود سوت‌های خوبی زد و توانست بازی را کنترل کند.

هافبک پرسپولیس در پاسخ به این که هواداران استقلال از قضاوت او راضی نبودند، تصریح کرد: مسلم است که تیم آنها شکست خورده و از آن ناراحت بودند و هر سوتی داور می‌زد باعث ناراحتی آنها می‌شد.

امیری در پاسخ به این که استقلال را با شفر چگونه می‌بینید، افزود: فکر می‌کنم او توانسته شرایط استقلال را تغییر دهد. شفر مربی بزرگی است و مطمئنم تیم استقلال در آینده با شفر روزهای خوبی خواهد داشت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها