حمله به مدرسه دخترانه با ادعای واهی

افرادی خشمگین دیروز با حمله به مدرسه دخترانه در ارومیه به تجهیزات آنجا آسیب زدند. در حالی که این افراد علت حمله به مدرسه را آزار دختر 12 ساله توسط سرایدار اعلام کردند، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی و فرماندار ارومیه این موضوع را تکذیب کردند.
کد خبر: ۱۰۸۶۳۸۲

فریدون مصطفوی، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان غربی در این باره اظهار کرد: طبق اظهارات این کودک در روز یکشنبه سرایدار مدرسه او را در آغوش گرفته و اقدام به اذیت و آزار کرده است. البته هنوز جزئیات دقیق موضوع برای ما روشن نیست، همچنین پدر این کودک در کلانتری نیز رضایت داده است.

فرماندار ارومیه هم شایعه آزار جنسی دانش‌آموز 12 ساله مدرسه شهدا در منطقه اسلام‌آباد را تکذیب کرد .

عباس حسن‌خانی گفت: چیزی که مشخص است بحث تجاوز و... به هیچ عنوان مطرح نبوده و شایعه‌ای بیش نیست و مدیر و معاون مدرسه نیز این موضوع را بررسی و کذب بودن این ادعا را تائید کرده‌اند. بررسی‌ها از برقراری تماس تلفنی سرایدار مدرسه با یکی از دانش‌آموزان دختر حکایت دارد که موضوع توسط والدین این دانش‌آموز طبق روال قانونی درحال پیگیری است و حتی پدر این دانش‌آموز نیز بعد از شکایت، رضایت خود را اعلام کرده و خواسته است به آبروی وی و خانواده‌اش لطمه‌ای وارد نشود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها