وضعیت بد دپوی زباله در رامسر

فرماندار رامسر گفت: وضعیت کنونی دپوی زباله در رامسر مناسب نیست.
کد خبر: ۱۰۸۵۷۸۵

محمد آزاد در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه مشکل زباله در استان‌های شمالی به سال‌های گذشته بر می‌گردد، اظهارکرد: در رامسر در سال 1377 محل دپوی زباله ساحل دریا بود که موجب معضل‌های زیست محیطی برای مردم و آلودگی آب دریا شده بود.

وی تصریح کرد: با تصمیم مسئولان شهرستانی زباله به کلاکولی جواهرده حمل می‌شود و ساماندهی ورودی زباله و سایت در نظر گرفته شده با یکدیگر همخوانی ندارد.

فرماندار رامسر خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر تصمیماتی در جهت احداث کارخانه زباله سوز کمپوست و تفکیک زباله از مبدا انجام شد و در بخش تفکیک زباله از مبدا در مناطقی از حوزه شهری در حال انجام است.

آزاد با اشاره به اینکه روزانه باید 300 تن زباله تامین تا روند کار کارخانه زباله سوز اجرایی شود، گفت: در این شهر حداکثر زباله در ایام تعطیلات که بیشترین حجم را دارد روزانه به 100 تن می‌رسد و 200 تن زباله کم باید از شهرهای همجوار تامین کرد.

وی خاطرنشان کرد: رامسر دارای شرایط خاص جغرافیایی نظیر نزدیکی کوه به دریا جنگل‌های بکر بوده و به علت نبود کمربندی اگر زباله از شهرهای مجاور در این شهر ترانزیت شود شایسته رامسر نیست.

فرماندار رامسر افزود: متولیان امر باید برای 100 تن زباله رامسر برنامه ریزی کرده و مکانی در این شهر تهیه شود تا زباله به صورت زباله سوز یا کمپوست در بیاید.

آزاد گفت: مردم در حوزه شهری و روستایی در بخش تفکیک زباله کمک کنند و بسترهای لازم از سوی شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و محیط زیست فراهم شود تا شرکت‌هایی در بخش تفکیک زباله به صورت عملیاتی فعالیت کنند.

وی تصریح کرد: وضعیت کنونی زباله در رامسر مناسب نیست و پیگیری‌های فراوانی انجام شد که به نتیجه نهایی نرسید و تفکیک در محل سایت زباله به صورت ناقص انجام می‌شود.

به گزارش ایسنا شهرستان رامسر با داشتن جنگلهای بکر و سواحل زیبا سالانه پذیرای میلیون‌ها گردشگر خارجی و ایرانی بوده و در بیشتر نقاط سواحل و جنگل‌ها با انبوهی از زباله‌های ریخته شده در دل طبیعت مواجه می‌شود که چهره زیبای شهر توریستی گردشگری را به زباله دانی پر از آلودگی تبدیل می‌کند.

در بازدید اخیر مسئولان از سایت زباله اشکته چال در جواهرده رامسر عنوان شد که سایت از حد ظرفیت واقعی خود پر شده و دیگر جایی برای انباشت زباله وجود ندارد.

بر اثر پر شدن سایت زباله در اشکته چال و با وجود بارش‌های باران شیرابه‌های زباله که به گفته متخصصان 20 نوع سرطان تولید می‌کنند از دل جنگل به رودخانه صفارود و دریا رها می‌شود که هنوز با وجود این معضل بزرگ زیست محیطی اقدامی از سوی مسئولان انجام نشده است.

در فصل تابستان و ایام تعطیلات اگر از جاده جواهرده یا جنت رودبار گذر کنید با انبوهی از زباله‌های رها شده در دل طبیعت برخورد خواهید کرد که تا به امروز حتی یک سطل زباله در مسیرهای ییلاقی قرار داده نشده و باعث می‌شود گردشگران زباله‌ها را در مکان‌های نامناسب رها کنند.

در سال‌های اخیر جلسات فراوانی به منظور خرید دستگاه زباله سوز برای شهرستان‌های رامسر، تنکابن و عباس آباد برگزار شد که تا به امروز هیچ اقدامی در این زمینه انجام نشده است.

اختلاف نظرهای مختلف بین مسئولان غرب مازندران در جهت انتخاب مکان زباله سوز و نبود نقدینگی به منظور خرید این دستگاه موجب مشکلات فراوانی در این بخش شده که به نتیجه نهایی نرسیده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها