مهندس عزتالله ضرغامی درباره ماجرای آقای دوربینی و حجتالاسلام قرائتی در اینستاگرامش نوشت: «ویدئوی برخورد آقای قرائتی با آقای حسین نمازی، معروف به آقای دوربینی در فضای مجازی انعکاس گستردهای داشته است. دیروز با آقای قرائتی تماس گرفتم و در این مورد با ایشان صحبت کردم. کاملا معلوم بود که خود ایشان از این مساله بسیار ناراحت هستند.
دلیل عصبانیتشان را در آن برنامه برای من توضیح دادند، ولی تصریح کردند که از رفتار خود پشیمان هستند.
گفتند که ما فقط 14 معصوم داریم و همه ممکن است خطا و اشتباه کنند. آقای قرائتی از خدا و جناب آقای نمازی و هر کس دیگری که به هر دلیلی از ایشان ناراحتی به دل دارد، عذرخواهی کردند. احتمالا با آقای دوربینی ملاقات و خبرش را هم منتشر میکنند.
از جناب آقای قرائتی هم جز این صراحت و صداقت توقع دیگری نیست. در واقع آنچه مایه تعجب بینندگان فیلم شده، این بود که از آقای قرائتی با آن سابقه ارزشمند و شخصیت دوستداشتنی چنین توقعی نداشتند.
به دوستان عزیزی هم که دلسوزی کردند و نوشتند که دوران 40 ساله آقای قرائتی به پایان رسیده و خوب است از صفحه تلویزیون کنار رود، صادقانه عرض میکنم که آقای قرائتی تمامشدنی نیست.»