اوپک از افزایش تولید نفت چشم‌پوشی کند

در حالی که زمزمه‌های بازگشت تحریم‌های نفتی از سوی آمریکا شنیده می‌شود، یک کارشناس حوزه نفت خواستار کاهش صادرات نفت خام و افزایش صادرات فرآورده‌های نفتی شد.
کد خبر: ۱۰۸۲۹۲۰

نماینده سابق ایران در اوپک گفت: به نظر می‌رسد، اوپک برای سال آینده میلادی کماکان باید از افزیش تولید نفت چشمپوشی کند و همچنان بر سیاست مدیریت عرضه و خویشتن داری خود تاکید داشته واین روند را ادامه دهد. محمدعلی خطیبی افزود: امسال تقاضای نفت یک میلیون و 400 هزار بشکه در روز و سال آینده یک‌میلیون و 200 هزار بشکه در روز افزایش پیدا خواهد کرد.

وی در پاسخ این سوال که چه مقداری از این افزایش تقاضا به اوپک می‌رسد، اظهار کرد: براساس پیش‌بینی‌ها، مجموع رشد تقاضا در سال آینده میلادی نصیب غیراوپک خواهد شد و به اوپک چیزی نخواهد رسید. نماینده سابق ایران در اوپک گفت: اوپکی‌ها کماکان باید خویشتنداری کنند و تولید خود را در همین سطح نگه دارند، چراکه سال آینده، رشد تقاضا نصیب اوپک نخواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها