مام‌جلال، علمدار وحدت و یکپارچگی عراق بود

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت درگذشت جلال طالبانی رئیس‌جمهور پیشین عراق و دبیرکل اتحادیه‌ میهنی کردستان عراق وی را علمدار وحدت و یکپارچگی عراق دانست و نوشت: امروز جای آن دوست عزیز و فقید خالی است و بحران کنونی در کردستان عراق ناشی از خلأ وجود چنین شخصیت حکیم و موقعیت‌شناسی است.
کد خبر: ۱۰۸۱۷۷۲

در بخشی از این پیام آمده است: طالبانی مردی بزرگ بود که ریاست‌های جدید بر بزرگی او نیفزود بلکه جایگاه‌ها را ارزشمند و بزرگ نمود. شخصیتی که بارها موجب نجات ملت عراق از گرداب‌ها، کشمکش‌ها و تفرقه‌ها گردید.

سردار سلیمانی تاکید کرده است: پارلمان و دولت کنونی عراق که نماد حضور همه قومیت‌ها، اقوام و مذاهب گوناگون عراق است نمونه بارزی از حکمت این مرد بزرگ و چریک خستگی‌ناپذیر است که با درایت و کمک دیگر رهبران عراقی بخوبی طراحی و اجرا شد. / فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها