در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش جامجم، 23 دی ماه سال 95 اولین هواپیمای برجامی متعلق به شرکت ایرباس فرانسه در تهران به زمین نشست و بعد از آن نیز یک هواپیمای دیگر از این شرکت وارد ایران شد. در 27 اردیبهشت امسال نیز چهار هواپیمای ایتیآر که محصول مشترک فرانسه و ایتالیاست در فرودگاه مهرآباد فرود آمدند.
پنجشنبه گذشته نیز دو فروند هواپیمای ATR خریداری شده هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در باند فرودگاه مهرآباد به زمین نشستند. با احتساب این دو فروند تاکنون شش فروند هواپیما ایتیآر به ایرانایر تحویل شده است.
براساس قرارداد هما و ATR قرار است در سال آینده میلادی 14 فروند هواپیمای دیگر تحویل ایران ایر شود. قیمت هر کدام از این هواپیماها 20 میلیون دلار است و پول شش فروند وارد شده از طریق منابع صندوق توسعه ملی به صورت نقدی پرداخت شده است.
این در حالی است که قرار بود این هواپیماها در قالب فاینانس به ایران تحویل داده شود که به نظر میرسد این دو فروند نیز جزو خریدهای قبلی نقدی است و اگر تحریم جدید کنگره آمریکا درباره منع فروش هواپیما به ایران اجرا شود، احتمالا دیگر خبری از هواپیمای برجامی به صورت فاینانس نخواهد بود.
فرزانه شرفبافی، سرپرست ایرانایر در آخرین نشست خبری خود که بعد از فرود دو فروند هواپیمای ایتیآر انجام شد درباره خریدهای فاینانسی هواپیما تصریح کرد: فاینانس خرید هواپیماهای ایرباس و بوئینگ در حال نهایی شدن است و در انتقال پول هواپیماهای خریداری شده مشکلی نداریم.
وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه منابع مالی خرید هواپیماهای ایتیآر و ایرباس چگونه تامین و انتقال پول چگونه انجام شده است، اظهار کرد: در بحث فاینانس این هواپیما و تامین مالی برنامهای از پیش تعیین شده داریم و برای تامین فاینانس این هواپیماها (ATR) فاینانس از طریق منابع داخلی قابل تامین است.
وی با بیان اینکه در بحث هواپیماهای ایرباس و بوئینگ ترجیح ما استفاده از منابع خارجی است، تاکید کرد: در حال مذاکرات فشرده با فاینانسورهای خارجی هستیم. روش ارائه این فاینانسها در حال بررسی است و برای تامین منابع مالی هواپیماها فاینانس خارجی در شرف نهایی شدن است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: