جهانگیری: رشد منفی بخش مسکن مثبت شد

اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور در مراسم افتتاح یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت پتروشیمی ایران پلاست، گفت: اقتصاد ما مسیر خوبی را طی می‌کند و به‌رغم محدودیت‌ها و تنگناهایی که کشور و جامعه با آن روبه‌روست، شاخص‌های اقتصاد قابل قبول است.
کد خبر: ۱۰۷۶۷۱۴

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، جهانگیری افزود: رشد اقتصادی کشور پس از سال‌ها در سال 95 طبق آمار بانک مرکزی به بالای 12 درصد رسید. در سه ماهه اول امسال رشد اقتصادی کشور 5/6 درصد و با نفت 5/7 درصد بوده است.

وی اظهار کرد: گفته می‌شد با توجه به نقش نفت در اقتصاد، رشد بدون نفت ممکن نیست، اما برای اولین بار بعد از یک دوره طولانی، رشد منفی بخش معدن و مسکن هم مثبت شد.

جهانگیری افزود: تشکیل سرمایه ثابت با 1/7درصد رشد همراه بود، ایجاد شغل در سطح 600 هزار شغل در سال گذشته ثبت شد و تورم یک رقمی که سال گذشته به آن رسیدیم تا مرداد امسال براساس مرکز آمار ایران 7/7 درصد است که از دستاوردهای ارزشمند محسوب می‌شود و امیدواریم همه شاخص‌های مثبت را ادامه دهیم تا در اشتغال و معیشت مردم به گشایش برسیم و این نتیجه سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و تصمیمات دولت است.

وی گفت: بخش نفت، گاز و پتروشیمی نقش اصلی در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دارند. بهترین عملکرد را این بخش‌ها داشته‌اند، در سرمایه‌گذاری صنایع بالادستی نفت و گاز در منابع مشترک با مشارکت خارجی‌ها برای اولین بار سال 95 چارچوب و فرمول قراردادها به کارشناسان ارائه شد و امروز به اجماع رسیدیم و وزارت نفت با این اجماع به دنبال شرکای بین‌المللی است.

جهانگیری افزود: بیش از 19 میلیارد دلار طرح سرمایه‌گذاری مستقیم از اول 92 تا پایان 95 به تصویب رسید که بیش از 11 میلیارد دلار آن وارد کشور و سرمایه‌گذاری شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها