تارتار: می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم

مهدی تارتار، روی ابرها راه می‌رود. البته قضاوت در مورد تیم کم نام و نشان پارس‌جنوبی که تجربه حضور در لیگ برتر را هم ندارد، کمی زود است، اما کسب 16 امتیاز در شش هفته، چیزی نیست که بسادگی بتوان نادیده گرفت. تارتار که یک بار دیگر تیمش را به صدر جدول لیگ برتر رساند، با ابراز رضایت از عملکرد شاگردانش گفت: چیزی که برای من ارزشمند است، این است که ما توانستیم ساختار دفاعی‌مان را طوری درست کنیم که در سه بازی قبلی‌مان گل نخوریم. این پیشرفت ما را در دفاع نشان می‌دهد.
کد خبر: ۱۰۷۳۶۶۲

تارتار با وجود برد شیرین تیمش به بازیکنانی که در این بازی از خودگذشتگی نداشتند،‌ هشدار داد: اگر در ضدحملات خوب کار می‌کردیم و یک مقدار گذشت داشتیم، می‌توانستیم گل‌های بیشتری بزنیم. بعد از دیدن فیلم بازی، مطمئناً بازیکنانی را که گذشت نداشتند، جریمه می‌کنیم. آنها باید یاد بگیرند که گذشت داشته باشند.

سرمربی پارس جنوبی درباره استقلال گفت: استقلال انصافاً در این بازی بدشانس بود. دست منصوریان به خاطر مصدومیت تعداد زیادی از بازیکنانش واقعا خالی بود. آنها بازی بدی ارائه نکردند و تیم بزرگی هستند. از نظر من، استقلال زمانی وارد بحران شد که اولتیماتوم را به منصوریان دادند. اگر اولتیماتومی هم بود، باید در خانواده این تیم می‌ماند، اما زمانی که رسانه‌ای شد، تمرکز منصوریان نیز از دست رفت. در هر حال استقلالی‌ها باید تحمل کنند، چرا که در ابتدای فصل سال گذشته شرایط خوبی نداشتند. به نظر من، اگر مصدومان استقلال برسند، این تیم می‌تواند مجدداً قد علم کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها