در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
حسین احمدی ، معاون آموزش و پرورش عمومی وزیر آموزش و پرورش در گفتگو با ایسنا با بیان این که گذراندن دوره پیش دبستانی در جهان هم اجباری نیست ، گفت: طبق قانون ، تحصیلات اجباری و رایگان برای افراد از سال اول ابتدایی شروع شده و تا پایان دوره متوسطه ادامه دارد.
احمدی اظهار داشت: وزارت آموزش و پرورش با قطع نکردن مزایای معلمانی که در دوره پیش دبستانی مشغول تدریس هستند ، اختصاص نیرو و اعطای حق مدیریت به مدیران مراکز پیش دبستانی ، در صدد رفع کاستی ها و مشکلات این مراکز بوده است.
معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به مزایای گذراندن دوره های پیش دبستانی خاطرنشان کرد: تحقیقات نشان داده افرادی که این دوره ها را می گذرانند در طول دوران تحصیل از دیگر دانش آموزان موفقترند و با توجه به این که بیشترین مردودی دوره ابتدایی در پایه اول دبستان است، گذراندن این دوره نقش مؤثری در کاهش افت تحصیلی دانشآموزان ایفا می کند.
وی با اعلام حمایت دولت از مراکز پیش دبستانی گفت: سیاست دولت این است که پیش دبستانی همچنان در دست بخش خصوصی باقی بماند ، اما گسترش امکانات دولتی این مراکز را مد نظر داشته باشد.
معاون آموزش و پرورش عمومی وزیر آموزش و پرورش تعداد دانش آموزان دوره پیش دبستانی را540 هزار نفر خواند و گفت: بیش از 30 هزار مرکز پیش دبستانی شامل مراکز ضمیمه، آمادگی، پیش دبستانی های دارالقرآن ، بهزیستی ، شهرداری و مراکز بهداری در سراسر کشور فعال است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: