قدوس: نمی‌دانم می توانم مقابل سوریه بازی کنم یا نه

بازیکن تیم ملی فوتبال ایران گفت: بازی با سوریه بسیار سخت است و آنها تیم سوم جدول هستند.
کد خبر: ۱۰۶۹۱۸۱
قدوس: نمی‌دانم می توانم مقابل سوریه بازی کنم یا نه

به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از فارس ، سامان قدوس در ابتدای تمرین تیم ملی در مصاحبه با خبرنگاران گفت: شاید نتوانم خیلی خوب و روان به فارسی صحبت کنم و به همین خاطر از شما عذرخواهی می‌کنم. خوشحالم که به ایران آمدم و الان اینجا هستم و تمریناتم را انجام می‌دهم.

وی در مورد اینکه آیا مقابل سوریه بازی می‌کند؟ عنوان کرد: هنوز این مسئله را نمی‌دانم خوشحالم می‌توانم تمرین کنم و اگر شد مقابل سوریه هم انشاالله بازی می‌کنم.

قدوس در رابطه با احساسش از حضور در ایران خاطرنشان کرد: من گذرنامه نداشتم اما الان این مشکل درست شده و می‌توانم بازی کنم.

وی در رابطه با اینکه آیا ایران می‌تواند در جام جهانی موفق شود، تصریح کرد: کار خیلی سخت است. فعلاً با سوریه بازی داریم، سوریه تیم سوم گروهمان است و بسیار قوی است. سعی می‌کنیم برای فوتبال ایران خوب بازی کنیم تا در این مسابقه برنده شویم.

بازیکن تیم ملی در رابطه با وضعیتش در لیگ سوئد تصریح کرد: تیم ما خوب است و کارکردن در اروپا بسیار سخت است. الان وضعیت بدی نداریم و تلاش می‌کنیم تا شرایط بهتر شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها