به گزارش جام جم آنلاین از مهر، معاون عربی و آفریقا وزارت امور خارجه و مذاکره کننده ارشد ایران در روند آستانه، که جهت گفتگو با مقامات سوریه پیرامون آخرین تحولات سوریه و منطقه و روند مذاکرات بین المللی صلح سوریه وارد دمشق شده است، با بشار اسد رییس جمهور سوریه دیدار و گفتگو کرد.
حسین جابری انصاری در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از روند تحرکات دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران با طرفهای مختلف منطقه ای و بین المللی در ارتباط با سوریه، و با اشاره به سرعت حوادث و تحولات بر ضرورت رایزنی مستمر و نزدیک میان طرفین تاکید کرد.
رییس جمهور سوریه نیز در این دیدار ضمن تقدیر از حمایتهای ملت، دولت و رهبری جمهوری اسلامی ایران از سوریه در مبارزه با تروریسم، بر ضرورت حفظ هوشیاری و هماهنگی سوریه و ایران در مرحله فعلی تاکید کرد.
در این دیدار دو طرف با مرور آخرین تحولات میدانی و سیاسی، درباره افق های پیش رو در زمینه حل بحران سوریه به ویژه در چارچوب روند آستانه گفتگو و تبادل نظر کردند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد