آستان قدس رضوی، بانک می‌زند

تولیت آستان قدس رضوی از تأسیس بانک قرض الحسنه بدون ربا در آینده نزدیک خبر داد.
کد خبر: ۱۰۶۷۶۱۱
آستان قدس رضوی، بانک می‌زند

به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از فارس، حجت‌الاسلام رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی در دیدار با ائمه جمعه خراسان جنوبی گفت: به هیچ عنوان فقر و محرومیت در کشور از جمله در خراسان جنوبی زیبنده جمهوری اسلامی که آرمان توجه و خدمت‌رسانی به محرومان و مستضعفان را دارد، نیست.

وی افزود: تمام مسئولان و دست اندرکاران به دور از ملاحظات و جناح بندی‌های سیاسی باید با کاری جهادی در جهت رفع مشکلات مردم تلاش کنند.

رئیسی ادامه داد: تمام درآمد موقوفات آستان قدس رضوی در استان خراسان جنوبی به امر محرومیت زدایی و توسعه این استان اختصاص خواهد یافت.

وی تصریح کرد: سود تسهیلات بانکی بویژه برای مردم محروم و مستضعف باید کاهش یابد و آستان قدس به دنبال تأسیس بانک قرض الحسنه بدون ربا است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها