به گزارش جام جم آنلاین از مهر، مقامات امنیتی بنگلادش از آوارگی حدود ۱۰۰۰ نفر از اقلیت مسلمان روهینگیا در مرزهای این کشور خبر می دهند.
گفتنی است؛ این تعداد که از ظلم حکومت میانمار، رنج آوارگی را به جان خریده اند در امتداد رودخانه مرزی «نف» متوقف شده و اجازه ورود به بنگلادش را نیز ندارند.
با آغاز دور جدید درگیری ها در استان مسلمان نشین «راخین» در شمال غرب میانمار، شمار مسلمانانی که دیروز جمعه به دست نیروهای امنیتی این کشور کشته شدند؛ به ۷۷ نفر رسید.
نحوه برخورد دولت میانمار با مسلمانان روهینگیا که اغلب مورد شکنجه، قتل و آزار جنسی قرار می گیرند به بزرگترین چالش «آنگ سان سوچی» رهبر ملی این کشور تبدیل شده که از قرار برنده جایزه صلح نوبل نیز هست!
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است