به گزارش جامجم، یکم اردیبهشت 93 مردی به نام ناصر هنگام مصرف شیشه در خانهاش با بنزین آتش گرفت و جان خود را از دست داد. پلیس پایتخت سه پسر جوان را که هنگام حادثه در خانه حضور داشتند، دستگیر کرد و مورد بازجویی قرار داد.
با تکمیل تحقیقات، کامران به اتهام قتل عمد به زندان افتاد و چندی بعد همراه دو متهم دیگر به نامهای حمید و ساسان در شعبه دوم دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شدند. کامران در جلسه دادگاه در مقابل درخواست قصاص اولیای دم، خود را بیگناه دانست و گفت: «آن روز همراه حمید و ساسان برای مصرف شیشه به خانه ناصر رفته بودیم. چند دقیقه که گذشت، ناصر مقداری شیشه برداشت و برای کشیدن آن به دستشویی رفت. ساسان گفت باید او را بترسانیم. به پیشنهاد او یک بطری نوشابه پر از بنزین را برداشتم و به سمت دستشویی رفتم. ناصر مشغول کشیدن شیشه بود و یک فندک هم در دست داشت. مقداری بنزین را روی زمین ریختم تا او را بترسانم. قرار بود ساسان بیاید و به شکل نمایشی مرا به عقب بکشد، اما ناگهان دستش به بطری گرفت و بقیه بنزین روی ناصر ریخت. ناگهان شعله فندک به بنزین گرفت و ناصر آتش گرفت. او از جایش بلند شد و بسرعت دوید، اما به دیوار خورد و روی زمین افتاد. ما سعی کردیم آتش را خاموش کنیم، اما وقتی موفق نشدیم از ترس فرار کردیم.»
حمید نیز اظهارات کامران را تائید کرد تا نوبت به ساسان برسد. او هم خود را بیگناه دانست و گفت ماجرا یک اتفاق بود و آنها قصد آتش زدن و قتل ناصر را نداشتند.
در پایان دادگاه قضات وارد شور شدند و با شبه عمد دانستن اتهام کامران و ساسان، هر دویشان را به پرداخت دیه محکوم کردند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم