جاده هراز تا سال آینده 4 خطه می‌شود

معاون عمرانی استانداری مازندران گفت طرح چهارخطه هراز به عنوان یکی از پرترافیک ترین محورهای ایران تا پایان سال 97 به بهره‌برداری می‌رسد.
کد خبر: ۱۰۶۵۶۶۶

به گزارش ایرنا، علی نبیان دیروز در گفت‌وگو با خبرنگاران، میزان پیشرفت فیزیکی این پروژه را حدود 57 درصد اعلام کرد.

وی افزود: با تکمیل چهارخطه شدن محور هراز در مدت پیش‌بینی ترافیک موجود در این محور کاهش خواهد یافت و تردد نیز تسهیل خواهد شد.

معاون عمرانی استاندار مازندران همچنین گفت: در دولت تدبیر و امید با وجود مشکلات مالی طرح چهار خطه محور قائمشهر ـ تهران (سوادکوه) خاتمه یافت و در دو نقطه به دلیل تملک زمین باقی مانده است.

نبیان عنوان کرد: این دو نقطه نیز بزودی با تملک زمین بازسازی و زیر بار ترافیک قرار داده می‌شود.

وی اضافه کرد: اجرای طرح پسماند در 9 شهرستان مازندران در دست اجراست که طرح پسماند شرق استان در شهرستان بهشهر تکمیل شده و به بهره‌برداری رسیده و در نوشهر نیز این طرح امسال پس از تکمیل، به بهره‌برداری می‌رسد.

معاون استاندار مازندران گفت: طرح پسماند در قالب نیروگاه زباله سوز در شهرستان ساری نیز از لحاظ خرید تجهیزات بیش از 90 درصد این تجهیزات خریداری شده و برای تکمیل آن نیاز به اعتبار داریم که رایزنی برای دریافت اعتبار لازم در دست اقدام است.

نبیان افزود: در صورت تامین اعتبار پسماند زباله شهر ساری مرکز مازندران نیز تا پایان سال 96 نیز به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گفته وی، برای پسماند زباله شهرستان بابل در منطقه انجیل سی که نقطه بحرانی زباله در سال‌های نه‌چندان دور بوده نیز اعتبار لازم از سوی سازمان شهرداری و دهیاری‌های وزارت کشور تامین شده که این طرح نیز در این منطقه اجرا می‌شود. وی عنوان کرد: علاوه بر آن برای شهر تنکابن نیز اعتبار مورد نیاز از محل دفتر رهبر معظم انقلاب تامین شده و در دست اجراست.

وی یادآور شد برای چند شهر دیگر نیز طرح تهیه شده که پس از تائید محیط زیست، عملیاتی خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها