سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش مهر، محققان دانشگاه آریزونا دریافتند مصرف غذاهای پرانرژی با افزایش 10 درصدی سرطانهای مرتبط با چاقی بین زنان مرتبط است.
سینتیا تامسون، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره میگوید: «اثرات نشان داده شده در زنان دارای وزن نرمال در ارتباط با خطر ابتلا به سرطانهای ناشی از چاقی، یافتهای جدید است؛ این یافته نشان میدهد که تنها کنترل وزن در پیشگیری از سرطانهای مرتبط با چاقی موثر نیست، بلکه زنان باید بر رژیم غذایی دارای انرژی بالا نیز توجه داشته باشند.»
غذاهای کامل از جمله سبزیجات، میوهها، پروتئینهای کمچرب و لوبیا، دارای انرژی کم هستند؛ زیرا آنها مقدار زیادی مواد مغذی را با کمترین کالری تامین میکنند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد