سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش روابط عمومی معاونت امور استانها، دکتر علی دارابی در اختتامیه همایش «رشد و تعالی» با حضور معاونان و مدیران تولید سیمای مراکز استانها در سمنان ادامه داد: حمایت از تولید و رونق کسب و کار، حمایت از کالاهای با کیفیت داخلی، حمایت و معرفی کارآفرینان و مولدان ثروت که به مثابه قهرمانان جبهه نبرد اقتصادی هستند، گسترش فرهنگ کار و تلاش، مذمت اسراف و بیکاری، تبلیغ خدمات و کارنامه مسئولان در بخشهای مختلف، پرسشگری و نقد با هدف برطرفکردن اشکالات و اصلاح امور و پرهیز از سیاهنمایی و تخریب از جمله اموری است که صدا و سیما و مراکز استانی میتوانند در سال اقتصاد مقاومتی، اشتغال و تولید نسبت به اجرایی کردن آنها اقدام کرده و وظیفه خود را در راستای تحقق شعار سال، انجام دهند.
وی افزود: آرشیو، بخش مهمی از رسانه ملی را تشکیل میدهد و به مثابه گنجینهای پایانناپذیر در اختیار مدیران و برنامهسازان قرار گرفته است به همین دلیل نیازمند برنامهریزی لازم برای استفاده هر چه بهتر از این گنجینه هستیم.
دکتر دارابی فضای مجازی و ضرورت حضور مراکز استانی صدا و سیما را در این فضا مورد تاکید قرار داد و گفت: شبکهمحوری یکی دیگر از برنامههایی است که باید در دستور کار قرار گیرد و برای این منظور توجه به مواردی چند از جمله کنداکتورمحوری، ساعات طلایی پخش، مناسبتهای ملی و ایامالله، توجه به مخاطبان خاص هر گروه از برنامهها، تولید بر پایه پژوهش و تحقیق، غنای بصری و گرافیک، دکور جذاب و طراحی و پخش تیزر و آنونسهای مورد پسند مخاطب ضروری است.
معاون امور استانهای رسانه ملی با بیان اینکه ارتباط نهادینه شده میان شبکههای استانی و شبکه «شما» امری ضروری است، گفت: آموزش، نظارت و ارزیابی مستمر از مجریان و گزارشگران و نحوه پوشش و رعایت عفاف و حجاب از سوی آنها موضوع دیگری است که مدیران صدا و سیمای مراکز استانی باید به آن توجه داشته باشند.
دکتر دارابی ادامه داد: شناسایی ظرفیتهای نسبی هر استان و تمرکز و برجستهسازی آنها در برنامهها، راهاندازی نهضت مستندسازی، انیمیشن و پویانمایی و ساخت سریالهای تلویزیونی باید در اولویت کاری مراکز قرار گیرد.
معاون امور استانهای رسانه ملی گفت: نباید از قدرت شبکههای اجتماعی و فضای مجازی به عنوان رسانههای نوین غافل بود، زیرا این موارد غلبه محسوسی بر دیگر رسانهها یافته و رقابتی سخت و نفسگیر میان آنها ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه با همه این احوال، تلویزیون توانسته است مرجعیت خود را حفظ کند، تصریح کرد: به همین دلیل باید با تولید برنامههای متناسب با نیازهای مخاطبان، زمینه حفظ و افزایش آنها را فراهم کنیم.
همچنین در این همایش مراکز برتر در سال 95 بر اساس شاخصهای کمی و کیفی در 9 بخش تجلیل شدند.
مرکز سیستان و بلوچستان در بخش پویانمایی، مراکز زنجان و اصفهان در تولید فیلم سینمایی، مراکز ایلام، مهاباد و مازندران در تولید برنامههای ترکیبی، مراکز خراسانجنوبی و سمنان در تولید مستند، مراکز کهگیلویه و بویراحمد و گلستان در گرافیک شبکه، مراکز آذربایجان غربی و همدان در تولید سریال و مجموعههای نمایشی، مرکز کردستان در جذب بیشترین میزان مخاطب، مراکز فارس، خوزستان، آذربایجان شرقی، چهارمحال و بختیاری و خراسانرضوی در ارزیابیهای سالانه و مراکز خلیجفارس، همدان و سمنان در تولید برنامه برای شبکه سراسری شما حائز رتبههای برتر شدند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
یک تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد