گفت‌و‌گوی تپش با مجرمی که با روشی نخ‌نما سرقت می‌کرد

چند بار معتادان به من رکب زدند

چند بار معتادان به من رکب زدند
چند بار معتادان به من رکب زدند
کد خبر: ۱۴۸۹۹۵۴
نویسنده وحید اخباری - تپش
 
خودت را معرفی کن.
میلاد، ۲۹ ساله هستم.

سابقه داری؟
 بله. سال ۹۸ در یک نزاع، فردی را با چاقو مجروح کردم و به زندان افتادم. دو سال باید در زندان آب خنک می‌خوردم اما ۹ ماه مانده به پایان محکومیتم به مرخصی آمدم و دیگر به زندان بازنگشتم.

الان به چه جرمی دستگیر شدی؟
کلاهبرداری تلفنی.

چگونه این روش را یاد گرفتی؟
داخل زندان از یک مجرم حرفه‌ای این کار را یاد گرفتم و بعد از این‌که دیگر به زندان برنگشتم، اقدام به اجرای این روش کردم.

نمی‌ترسیدی به خاطر ریختن پول به حسابت دستگیر شوی؟
اگربه حساب خودم می‌ریختند که خیلی زود لومی‌رفتم ودستگیر می‌شدم.هرکارت بانکی راسه‌میلیون تومان ازمعتادان و کارتن‌خواب‌ها می‌خریدم و با کارت آنها جرم را انجام می‌دادم.

معتادان نمی‌گفتند کارت را برای چه می‌خواهید؟
می‌گفتیم برای سایت فلان بازیگر یا خواننده می‌خواهیم.

با دو همدستت چگونه آشنا شدی؟
در زندان هم‌خرج بودیم.

چرا به فکر این کلاهبرداری افتادی؟
بی‌پولی و بیکاری مرا وادار کرد تا به فکر کسب درآمد از راه کلاهبرداری تلفنی بیفتم.

با پول‌های واریزی چه‌کار می‌کردید؟
همدستم با آنها سکه و طلا می‌خرید.

طلافروشان نمی‌گفتند که چرا کارت به نام او نیست؟
برای این هم فکری کرده بودیم، زمان خرید طلا، کارت ملی صاحب حساب را می‌گرفتیم، یک نفر را شبیه او گریم می‌کردیم و به طلافروشی می‌فرستادیم.

به همین راحتی؟
برخی قبول نمی‌کردند کارت را بدهند، می‌گفتیم برای کارهای مالیاتی کارت شما را نیاز داریم و قرار نیست جرمی انجام شود که قبول می‌کردند. تعدادی از کارت‌های ما از سوی پلیس فتا مسدود شد و پول‌های کلاهبرداری را نتوانستیم برداشت کنیم.
 
در مورد شگردت نگفتی.
زنگ می‌زدیم به طعمه‌ها که اغلب افراد سن بالا یا کم‌سواد بودند. می‌گفتیم در قرعه‌کشی همراه اول یا برنامه‌های تلویزیونی برنده شده‌اند و اطلاعات کامل‌شان را می‌گرفتیم. بعد با ارسال یک پیامک جعلی که ۱۰ میلیون به حساب بانک شما واریز شد، با طعمه تماس می‌گرفتیم که برای برداشت ۱۰ میلیون به عابربانک برو و در آنجا به جای این‌که پول به حساب‌شان بشیند با ترفند خودمان و چرب‌زبانی بین سه تا ۱۰ میلیون تومان از حساب‌شان برداشت می‌کردیم.

در همه سرقت‌ها موفق بودید؟
در این کار هیچ رحمی نداشتیم. گاهی طرف بیشتر از ۵۰۰ هزار تومان در کارتش نداشت که اگر قبول می‌کرد به دستگاه خودپرداز برود، آن مبلغ را هم برداشت می‌کردیم.

چقدر کلاهبرداری کردید؟
بالای۶۰۰میلیون تومان بود. یادم است به حساب سپرده یک خانم دسترسی پیداکردیم وفقط از او۳۲۰میلیون تومان‌کلاهبرداری کردیم.

در چند روز؟
دو ماه.

چطور دستگیر شدید؟
ماموران پلیس به همدستم که کارت در اختیارش بود، زنگ زدند و مدعی شدند کاسب کارت هستند. وقتی همدستم رفت که کارت بخرد، پلیس دستگیرش کرد و بعد سراغ من و دیگر همدست‌مان آمدند‌. هرکی با ما کار می‌کرد، می‌دانست که کارمان جرم است و الان اگر خودشان را بی‌گناه معرفی می‌کنند، دروغ است. آنها فکر دو روز بعدشان نیستند و فقط همان لحظه و برق اسکناس تراول آبی را می‌بینند تا از خماری دربیایند و مواد بکشند.

شنیدیم رکب هم خوردید؟
بله. چند نفر از معتادانی که کارت اجاره داده بودند و وضعیت سالم‌تری داشتند، رمز دوم را فعال کرده بودند و تا ما کلاهبرداری می‌کردیم و پول به حساب‌شان می‌آمد، سریع اینترنتی پول را خالی می‌کردند. ما می‌رفتیم پای دستگاه برای انتقال، می‌دیدیم پولی در کار نیست. ما بدهکار مالباختگان می‌شدیم و آنها از ما کلاهبرداری می‌کردند.

هشداری که جدی گرفته نمی‌شود
کلاهبرداری کارت به کارت یا همان تلفنی، یکی از روش‌های قدیمی و نخ‌نمای مجرمان است که در آن به بهانه برنده شدن در مسابقه و پرداخت جایزه، طعمه را پای دستگاه خودپرداز می‌کشانند وبه جای پرداخت جایزه، حساب‌شان را خالی می‌کنند. پلیس بارها هشدار داده که برای دریافت جایزه نیازی به حضور پای دستگاه عابربانک نیست اما کلاهبرداران با برانگیختن طمع قربانیان، آنها را در دام خود گرفتار کرده و حساب‌شان را خالی می‌کنند. این کلاهبرداران ابتدا با شگردهای عجیب، موجودی حساب می‌گیرند و بعد تا قران آخر را برداشت می‌کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها