سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش تسنیم،محمد شهرام پرورش اظهار داشت: سیر محصول پایدار استان است و به لحاظ طعم و مزه محصول همدان برتری خاصی نسبت به سایر نقاط دارد.وی با بیان اینکه سال گذشته 2117 هکتار سطح زیر کشت سیر بوده عنوان کرد: سال گذشته 31 هزار تن تولید سیر داشتیم و امسال با 2800 هکتار سطح زیر کشت پیشبینی تولید بیش از 40 هزار تن سیر را داریم.وی با اعلام اینکه همدان در سیر خشک رتبه نخست کشور را دارد افزود: بیش از 70 درصد سیر کشور را تأمین میکنیم و امیدواریم امسال میزان سیر صادراتی بیشتر باشد و در تناوب محصوب کم آب بری است و زمینه مکانیزاسیون اقدامات در این راستا ایجاد شده و 60 درصد محصول به صورت مکانیزه کشت میشود.وی با اشاره به اینکه مصرف خانوار سیر نسبت به سیب زمینی بسیار پایین است گفت: سیر هزینه تولید بالایی دارد ضمن اینکه سطح زیر کشت سیر تر در استان همدان 246 هکتار با عملکرد 25 تن در هکتار است و پیشبینی شده از اراضی زیر کشت سیر تر 6 هزار و 225 تن سیر برداشت شود.پرورش با بیان اینکه برنامه تولید چغندر قند در استان همدان تولید 6 هزار هکتار از این محصول است، بیان کرد: پیشبینی شده که 7 هزار هکتار از اراضی کشاورزی در استان همدان زیر کشت چغندر قند برود و پیشبینی میشود در استان همدان 350 تا 370 هزار تن چغندر قند تولید شود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
یک تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد