مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی اعلام کرد:

بارش باران و رگبار در ۷ استان / افزایش نسبی دما در راه است

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور از افزایش ابر، وزش باد و رگبار باران در بخش هایی از مناطق هفت استان کشور خبر داد و گفت: دریای خزر در ساعت های آتی مواج پیش‌بینی می‌شود.
کد خبر: ۱۰۶۱۱۳۲
بارش باران و رگبار در ۷ استان / افزایش نسبی دما در راه است

به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، احد وظیفه درباره وضعیت جوی سه روز آینده کشور اظهار کرد: جریانات خنک شمالی و گذر موج بارشی که در ساعت های گذشته وارد کشورمان شده امروز نیز نوار شمالی کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

وی ادامه داد: امروز در نوار شمالی کشور تداوم کاهش دما و در استانهای ساحلی دریای خزر به‌ویژه در مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، ارتفاعات شمال سمنان، ارتفاعات شمال تهران و مناطقی از گیلان رگبار باران گاهی با رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: بارشها طی ساعتهای آتی در استان گلستان، مناطقی از مازندران، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و ارتفاعات شمال سمنان شدت بیشتری خواهد یافت و دریای خزر نیز مواج پیش‌بینی شده است.

به گفته وظیفه، عصر روز شنبه نیز بخشهایی از استانهای مازندران، گیلان و ارتفاعات البرز مرکزی با رشد ابر و بارش پراکنده باران مواجه خواهند شد.

وی افزود: رشد ابر و بارشهای پراکنده روز یکشنبه نیز در برخی نقاط استانهای شمال غرب، ارتفاعات البرز غربی، شرق هرمزگان و جنوب سیستان و بلوچستان رخ خواهد داد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور تصریح کرد: در سه روز آینده احتمال وزش باد و بارش پراکنده باران برای ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی دور از انتظار نخواهد بود.

وظیفه افزود: طی 72 ساعت آتی در نوار شرقی کشور در بعضی ساعات وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود که این وضعیت موجب پدیده گرد و خاک در منطقه زابل خواهد شد.

وی با بیان اینکه گذر موج بارشی و جریانات خنک شمالی رفته رفته از نوار شمالی کشور دور خواهد شد، گفت: با عبور گذر موج بارشی و جریانات خنک شمالی، افزایش نسبی دما از اواخر وقت روز شنبه نوار شمالی کشور را در برمی‌گیرد.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی کشور اهواز با 49 درجه بالای صفر را گرم‌ترین و شهرکرد با 14 درجه بالای صفر را خنک‌ترین نقاط کشور دانست و گفت: امروز دمای هوای تهران با کاهش نسبت به روزها گذشته به 34 درجه بالای صفر رسید که از فردا شاهد افزایش دما در پایتخت خواهیم بود.

بنا بر پیش‌بینی های و اخطاریه‌های انجام شده مسافران استانهای گلستان، مازندران، خراسان شمالی، خراسان رضوی و سمنان باید در ساعتهای آتی مراقب سیلابی شدن مسیل ها و رودخانه‌ها باشند و از استراحت در کنار آبراه ها و مناطق کوهپایه‌ای خودداری کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها