
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم ، دفتر حضرت آیتالله مکارم شیرازی در واکنش به یک داستان دروغ، مطلبی را منتشر کرد که بدین شرح است: اخیراً دوباره داستان دروغین رابطه دامادی تاجری به نام مدلّل با آیتاللهالعظمی مکارم شیرازی در بعضی از سایتها آمده است.
مکرر از معظم له شنیدهایم که هرگز نامبرده را ندیده و نمیشناسم و هیچگونه رابطهای با ما نداشته و ندارد. اما آنها که نه ایماندارند و نه وجدان، از تکرار دروغهای خود ابا ندارند.
کار این افراد، مانند وهابیت است که بارها با دلایل مختلف اثبات کردهایم که شیعه قائل به تحریف نبوده و نیست و در کتب تفسیری و علوم اصول و ... همه این دلایل را آوردهایم، اما همه این دلایل را میشنوند و دوباره میگویند که چرا شیعه قائل به تحریف است!
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
ستار همدانی در گفتوگو با «جامجم»:
بررسی جنایت کاربرد سلاحهای ممنوعه در گفتوگوی «جامجم» با رئیس بیمارستان صحرایی فاطمهالزهرا (س) در زمان جنگ