حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش ایسنا، سید موسی خادمی افزود: این موضوع دستور کاری مهم برای توسعه استان است اما لازم است که مردم بر این اساس تصمیمی نگیرند و شتابزده و بر اساس موضوعات کلی عمل نکنند. جزئیات طرح مشخص نیست و مردم نباید بر این اساس تصمیم اقتصادی بگیرند.
وی خاطرنشان کرد: در صورت تصویب جزئیات و عملیاتی شدن الحاقات از روستای سرآبتاوه تا شهر مادوان تحت مدیریتی واحد قرار می گیرند و به شهر یاسوج الحاق می شوند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به لزوم کار کارشناسی و حساب شده عنوان کرد: دنبال تصمیم شتاب زده نیستیم و باید هدف گذاری مشخص و کار کارشناسی انجام شود و به گونه ای عمل شود که عده ای از موضوع الحاق سوء استفاده نکنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به موضوع الحاق روستاها به شهر یاسوج تصریح کرد: در آبان ماه سال 95 مصوبه ای در این رابطه انجام شد که مقرر شد موضوع الحاق روستاهای حاشیه شهر یاسوج با پیگیری اداره کل راه و شهرسازی ظرف مدت 45 روز توسط مشاور مطالعه شود و نتیجه مطالعات انجام شده توسط مشاور در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه ارائه شود.
همچنین نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات الحاقی در سمغان ادامه داد: مردم در این منطقه بلاتکلیف هستند و باید تصمیماتی گرفته شود تا مشکلات مردم در این منطقه حل شود.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....