مطبخ

آش بلگ

هر منطقه شهری با توجه به جغرافیای خود غذای سنتی خاصی دارد،عطر و طعم غذای ایرانی زبانزد خاص و عام است.
کد خبر: ۱۰۵۵۲۲۲

مواد لازم :

ماش: نصف لیوان

آب :4 تا 5 لیوان

کشک غلیظ : نصف لیوان

سبزی آش خرد شده و پخته: 1 قاشق غذا خوری

پیاز و نعناع داغ: به میزان لازم

نمک وفلفل :به میزان لازم

رشته به میزان لازم(در صورت درست کردن رشته خانگی آرد/آب/نمک به میزان لازم)

طرز تهیه :

این آش یک آش خیلی سبک وخیلی خوشمزه ست..از این آش میتوان در میهمانی ها به عنوان پیش غذا استفاده کرد.

ابتدا ماش را به همراه آب روی حرارت متوسط گذاشته تا کاملا بپزد .در فاصله ای که ماش میپزد ، رشته را درست می کنیم.آرد را در کف یک ظرف ریخته آب و نمک را وسط آرد می ریزیم. ابتدا با چنگال آب و آرد را قاطی می کنیم، و سپس با دست ورز می دهیم تا یک خمیر سفت بدست آید.

خمیر را با وردنه روی یک سطح آرد پاشی شده پهن می کنیم تا ضخامت آن حدود 2 میلی متر شود. روی خمیر را آرد می پاشیم، و سپس تا می زنیم باز هم روی خمیرآرد می پاشیم و یک بار دیگر تا می زنیم.

3. سپس خمیر تا زده را با چاقو به صورت رشته های باریک برش می زنیم روی برش ها کاور پلاستیکی می کشیم می گذاریم تا ده دقیقه بماند سپس کشک و سبزی را به ماش های پخته اضافه می کنیم.

و در 10 دقیقه آخر پخت آش، رشته ها را اضافه می کنیم. موقع سرو با پیاز و نعناع داغ تزیین می کنیم.می تونید بجای رشته، 1 ق غ آرد توی آش بریزید، البته اگر آرد را کمی تفت بدهید بهتر است.

تعداد بازیکنان: دلخواه(دوگروه مساوی)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها