اعتراف برادر به قتل خواهرش با همدستی پسرعمویش

پسر جوان به قتل خواهرش با همدستی پسر عمویش در استان گلستان اعتراف کرد.
کد خبر: ۱۰۵۴۳۳۵
اعتراف برادر به قتل خواهرش با همدستی پسرعمویش

به گزارش جام جم آنلاین از میزان، فرمانده انتظامی خراسان جنوبی گفت:با وقوع قتل زنی به هویت معلوم در اوایل تیرماه در استان گلستان، پلیس با بررسی مدارک صحنه جرم و مستندات موجود، برادر مقتوله را به اتهام قتل دستگیر کرد که وی به قتل خواهرش با همدستی پسر عمویش اعتراف کرد.

وی اظهار داشت:با اعتراف قاتل عملیات پلیس برای یافتن همدست وی که متواری شده بود آغاز شد و با تکمیل اطلاعات و رصد اطلاعاتی پلیس مشخص شد که همدست قاتل در یکی از یگان‌های آموزشی استان خراسان جنوبی در حال گذراندن دوره آموزشی خدمت سربازی است.

سردار مجید شجاع ادامه داد:با تحقیقات نامحسوس از یگان موصوف و استعلام از واحد بازرسی یگان نظامی محرز شد متهم در تاریخ وقوع قتل به مدت ۵ روز به مرخصی اعزام شده که زمان وقوع قتل بوده است.

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی تصریح کرد:با تکمیل تحقیقات پلیس و بررسی مستندات پرونده که بر ارتکاب جرم توسط متهم دلالت داشت با اخذ مجوز مقام قضایی متهم در کمترین زمان ممکن دستگیر و جهت انتقال به محل وقوع جرم تحویل پلیس استان گلستان شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها