قتل خواهر زن سابق در یک اقدام جنون آمیز

فرمانده انتظامی شهرستان ایلام با اشاره به اقدام جنون آمیز فردی برای بازگرداندن زن سابقش که با قتل همراه شد، گفت: قاتل که از محل قتل متواری شده بود در کمتر از 2 ساعت دستگیر شد.
کد خبر: ۱۰۴۵۰۲۷
قتل خواهر زن سابق در یک اقدام جنون آمیز

به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ حمید فتاحی اظهار کرد: ساعت 11:40 امروز وقوع یک فقره تیراندازی منجر به قتل به پلیس گزارش شد که بلافاصله گروهی از ماموران کلانتری 11 و پلیس آگاهی در محل حادثه حاضر شدند.

وی افزود: بررسی های اولیه پلیس مشخص کرد مردی که در یکسال گذشته به علت اختلافات خانوادگی زن خود را طلاق داده و از او جدا شده بود قصد داشت به زور اسلحه همسر سابقش را راضی به زندگی مجدد با خود کند که این اقدام جنون آمیز با مرگ خواهر همسر سابقش همراه شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ایلام تاکید کرد: متهم به قتل که از جواب رد همسر سابقش به خشم آمده بود با اسلحه شکاری اقدام به تیراندازی کرد که در این بین خواهر زن سابقش به علت اصابت گلوله در دم جان باخت.

سرهنگ فتاحی یادآور شد: متهم به قتل پس از ارتکاب جرم از محل متواری شد ولی با تلاش ماموران پلیس آگاهی در کمتر از 2 ساعت در شهرستان بدره دستگیر شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها