انتظارات سجادی حسینی از دولت

کاوه سجادی‌حسینی، کارگردان و فیلمنامه‌نویس سینما، این روزها مشغول تهیه تئاتر «آندورا» است. او در گفت‌وگو با سینماپرس با تأکید بر این‌که مشکل رانت‌خواری یکی از معضلات اساسی سینمای کشور است، اظهار کرد: متأسفانه ما همواره شاهد آن هستیم که برخی افراد از رانت‌های آنچنانی در سینما بهره‌مند می‌شوند و همواره و در هر شرایطی می‌توانند کار کنند و فعالیت داشته باشند، اما از سوی دیگر بسیاری از سینماگران نه رانتی دارند و نه شرایط کار و حضور در سینما برایشان مهیاست. امیدوارم مسئولان فرهنگی جدیدی که بزودی در رأس امور قرار می‌گیرند، این‌گونه مشکلات تبعیض‌آمیز را برطرف کنند.
کد خبر: ۱۰۴۳۰۸۰

این فیلمساز در بخش دیگری از این گفت‌وگو با بیان این‌که امیدوارم شخصی وزیر فرهنگ شود که حداقل آشنایی با ادبیات و سینما داشته باشد، خاطرنشان کرد: ما نیاز به مدیرانی در حوزه فرهنگ و هنر داریم که با مقوله فرهنگ آشنایی کامل داشته باشند و یک مدیر فرهنگی بخصوص باید نسبت به سینما و ادبیات جهان شناخت و آگاهی کافی داشته باشد تا بتواند باعث رشد سایر هنرها شود.

وی در خاتمه این گفت‌وگو افزود: امیدوارم در دوره جدید به جوانان بیش از پیش بها داده شود و آنها هم بتوانند در تمامی عرصه‌های فرهنگی و هنری کشور فرصتی برای عرض اندام و نشان دادن دغدغه‌هایشان داشته باشند. اگر مدیران فرهنگی برای تمامی هنرمندان فرصتی برابر برای تولید و عرضه کالاهای فرهنگی‌شان فراهم سازند، بخش اعظمی از تبعیض‌ها و مشکلات و گلایه‌ها از بین خواهد رفت و ما می‌توانیم دست در دست هم رشد فرهنگ و هنر کشورمان را شاهد باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها