به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از ورزش سه ، الکساندر نوری سرمربی موفق تیم وردربرمن برای مشاهده بازی ایران - ازبکستان به تهران سفر کرد و از نزدیک این بازی را تماشا کرد، صحبت هایی با این سرمربی برای دیدار دوستانه با پرسپولیس انجام شده و توافقات اولیه صورت گرفته است تا تیم وردربرمن به ایران سفر کند و برابر قهرمان لیگ ایران، پرسپولیس به میدان برود.
در صورتیکه تمامی شرایط مهیا شود، این دیدار روز12 شهریور برگزار خواهد شد. باید منتظر ماند و دید کدام بازیکنان معروف در لیست الکساندر نوری حضور خواهند داشت وبه ایران سفر می کنند.
حضور مربی ایرانی در بوندس لیگا فرصت خوبی برای بازیکنان و حتی تیم های ایرانی است که بتوانند از وجود او استفاده کنند و شاید در فصل بعد بوندس لیگا یک بازیکن ایرانی با پیراهن وردربرمن به میدان برود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم