گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
به گزارش ایرنا، علیرضا رحیمی در جمع خبرنگاران درباره برخی شکایات درباره انتخابات شورای شهر تهران افزود: اصلیترین بخش این شکایات مرتبط با نامزدهای عضو فهرست خدمت و مشخصا آقایان چمران و سروری بود که بیشترین اصرار را بر بازشماری آرا داشتند و بر این اساس به هیأت مرکزی و هم به شخص رئیس مجلس مراجعاتی داشتند.
رئیس هیات نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا اضافه کرد: با این وجود برای اینکه حسننیت به دوستان شاکی نشان داده شود در حالی که درخواست بازشماری شش صندوق را داشتند، مقرر شد تعداد ده صندوق مورد بازشماری قرار گیرد و برای بازشماری این ده صندوق جلسه مشترکی با حضور شکایتکنندگان و رئیس هیأت نظارت تهران تشکیل شد.
رحیمی یادآور شد: در نهایت تصمیم هیأت نظارت به اطلاع آقایان چمران و سروری رسید که با اولویت شش صندوق ادعایی، ده صندوق بازشماری شود ولی سرانجام این دوستان از اعتراض خود صرفنظر کردند و بر همین اساس با اتفاق آرا، نتیجه انتخابات شهر تهران نهایی شد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد