حوادث بحرین، ‌اولین نتیجه گرم‌گرفتن ترامپ با دیکتاتورها

وزیر امور خارجه کشورمان حوادث اخیر بحرین و جنایات حاکمان این کشور در به‌خاک و خون کشیدن مردم مظلوم بحرین را اولین نتیجه سفر ترامپ به عربستان سعودی دانست.
کد خبر: ۱۰۳۴۲۴۶

محمدجواد ظریف در همین زمینه در صفحه شخصی خود در توئیترنوشت: حمله کشنده به تظاهرات صلح‌آمیز توسط رژیم جری شده بحرین اولین نتیجه گرم گرفتن رئیس‌جمهور آمریکا با دیکتاتورها در ریاض است.

بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان هم حمله نیروهای امنیتی بحرین به معترضان در منطقه «الدراز» و ورود به حریم منزل آیت الله شیخ «عیسی قاسم» روحانی برجسته این کشور، را به شدت محکوم کرد.

به گزارش مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه ای وزارت امور خارجه، بهرام قاسمی با تاکید بر جایگاه ممتاز دینی، مذهبی و سیاسی آیت الله شیخ عیسی قاسم بین مسلمانان، نسبت به هرگونه تعرض به وی هشدار داد و مسئولیت عواقب آن را بر عهده دولت بحرین دانست.

وی به دولت بحرین توصیه کرد به جای تکیه بر حمایت برخی طرف های خارجی برای تقابل با رهبران دینی و سیاسی و مطالبات مشروع مردم، رویکرد امنیتی و پلیسی را کنار گذاشته و راهکار سیاسی و گفت و گوی ملی را در پیش گیرد و با اعتماد به مردم خویش زمینه حل بحران را فراهم کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها