بزرگ‌ترین کتابت جهان اسلام در گنبد سلطانیه

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان زنجان گفت: بزرگ‌ترین کتابت جهان اسلام به لحاظ اندازه و ارتفاع در گنبد سلطانیه قابل مشاهده است.
کد خبر: ۱۰۲۶۸۱۲

به گزارش جام جم، یحیی رحمتی در مراسم نکوداشت کاتب بزرگ جهان اسلام، مرحوم میرزا احمد نجفی زنجانی اظهار کرد: آثار ممتاز مرحوم میرزا احمد نجفی زنجانی نه تنها در کشور، بلکه در اماکن متبرکه خارج از کشور، زینت‌بخش حرم اهل‌بیت (ع) است.

وی با اشاره به اینکه مهم‌ترین مشکل ما در حوزه فرهنگ، بی‌توجهی به الگوسازی است، تصریح کرد: خط و هنرمندان خطاط، از جمله مولفه‌هایی هستند که در انتقال فرهنگ بویژه فرهنگ دینی می‌توانند نقش مهمی داشته باشند.

این مسئول با بیان اینکه حوزه هنرهای سنتی در ایران به واسطه استقرار اسلام دستخوش تحولاتی شد، تاکید کرد: از آثار مهم قبل از اسلام تخت جمشید و از آثار برجسته دوره بعد از اسلام گنبد سلطانیه را می‌توان نام برد که بزرگ‌ترین کتابت از لحاظ اندازه و ارتفاع در این گنبد وجود دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها