برداشت 25 هکتار ذرت مکزیکی از اراضی جاسک

مدیر جهاد کشاورزی جاسک از برداشت بیش از 25 هکتار ذرت مکزیکی از اراضی این شهرستان در سال زراعی امسال برای نخستین بار خبر داد.
کد خبر: ۱۰۲۵۳۸۷

مختار حدیدی در گفت‌وگو با فارس اظهار کرد: امسال در 25 هکتار از زمین‌های کشاورزی جاسک ذرت مکزیکی برای نخستین ‌بار در شرقی‌ترین منطقه از هرمزگان کشت شد.

وی افزود: رقم کشت شده ذرت مذکور در این شهرستان از نوع زیمنس٬ آمیلا و سمیرا بوده که در روزهای گذشته برداشت و تا نیمه اردیبهشت ماه سال جاری به پایان خواهد رسید.

مدیر جهاد کشاورزی جاسک با بیان اینکه میانگین عملکرد تولید ذرت مذکور در هر هکتار در این شهرستان را 8 تن اعلام کرد و گفت: شهرستان جاسک بیش از 5 هزار هکتار زمین های زراعی برخوردار است و سالانه بیش از 95 هزار تن انواع محصولات کشاورزی تولید و به بازارهای مصرف داخل و خارج از کشور ارسال و صادر می‌شود.

وی افزود: کشاورزان از دی‌ماه سال 95 شروع به کاشت ذرت مکزیکی کرده و در اردیبهشت ماه به برداشت این محصول اقدام می‌کنند.

حدیدی تصریح کرد: ذرت‌کاری در شهرستان جاسک بیشتر در بخش مرکزی و در شرکت سهامی زارعی جگین صورت می‌پذیرد.

با توجه به ظرفیت‌های بی‌نظیر استان هرمزگان در بخش کشاورزی و شهرستان جاسک به عنوان نخستین شهر تولید ذرت مکزیکی در مرکز استان باید موانع را از میان راه بخش کشاورزی برداشت و این شهرستان به لحاظ داشتن منابع آب شیرین و وجود سد جگین از قطب‌های مهم کشاورزی در این منطقه از هرمزگان محسوب می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها