احتمال رفتن «مایدا» بیشتر است

ورود مایدا چیچیچ به والیبال ایران از همان ابتدا با سروصدا زیادی همراه بود. این سرمربی بدون کارنامه بود و بهترین دوره کاری‌اش به دستیاری یک مربی صرب در والیبال ایتالیا بازمی‌گشت.
کد خبر: ۱۰۲۴۱۴۰

از طرفی همزمان با روی کار آمدن وی تعدادی از مربیان ایرانی کنار کشیدند تا راه برای این مربی اسلوونیایی بازتر شود. مایدا به گفته اطرافیان والیبال بانوان ایران، اعتماد به نفس خوبی در تیم تزریق کرد، اما به لحاظ فنی مورد تائید کارشناسان نبود. چیچیچ که تمام اطرافیانش را در تیم ملی والیبال بانوان به سلیقه خود انتخاب کرده بود، با تیم ملی و در ادامه با تیم نوجوانان ایران در مسابقات قهرمانی آسیا شرکت کرد، اما نتیجه همان بود که پیش از این نیز با مربیان داخلی به دست آمده بود.

شنیده‌ها حاکی است که مایدا پیشنهادی از سوی یک تیم باشگاهی در لیگ ایتالیا دارد و فدراسیون ایران نیز به وی پیغام داده است در صورت تمایل می‌تواند با این تیم قرارداد ببندد. بنابراین به نظر می‌رسد تمدید نکردن قرارداد با مایدا از سوی فدراسیون ایران تقریبا قطعی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها