به گزارش جام جم آنلاین از مهر، رجب طیب اردوغان در کنفرانس مطبوعاتی مشترک امروز خود با همتای سومالیایی خود گفت: غرب تعهدات خود در قبال ۱۴ میلیون تن از مردم آفریقا که مشغول دست و پنجه نرم کردن با قحطی هستند را نادیده گرفته است.
بر اساس این گزارش، اردوغان همچنین بر ایستادگی کشورش به پای قحطی زدگان آفریقایی تاکید کرد و گفت: دستکم ۱۴ میلیون انسان که اغلب آنها زن و کودک هستند از فرط گرسنگی در آفریقا زجر می کشند.
وی همچنین کشورهای غربی را به بستن چشم خود به روی حقیقت متهم کرد و گفت: بسیاری از کشورهای پیشرفته غربی در مواجهه با چنین تراژدی انسانی مانند شترمرغ رفتار می کنند!
وی افزود: علیرغم آنهایی که چشم های کورشان را به روی مردمی که خود را در فقر و گرسنگی سر پا نگه می دارند، ما پای آنها خواهیم ایستاد. شما نمی توانید در خصوص صلح و ثبات در جهان صحبت کنید، زمانی که کودکان از فرط گرسنگی جان می دهند.
رئیس جمهوری سومالی نیز در این کنفرانس مطبوعاتی، با تقدیر از تلاش های ترکیه در راستای ساخت کشورش طی سالهای گذشته، ابراز امیدواری کرد که این حمایت های آنکارا از سومالی ادامه یابد.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد