به گزارش جام جم آنلاین، محمد اصغری در گفت و گو با میزان اظهار داشت: امروز برای آذربایجان شرقی، غربی،ایلام، لرستان،زنجان، تهران،کردستان، کرمانشاه، قزوین، البرز، گلستان، خراسان شمالی بارش باران همراه با وزش باد شدید پیش بینی می شود. این وضعیت فردا به شرق کشور می رسد.
وی افزود: برای تهران امروز بارش باران پراکنده و در ساعات عصرگاهی وزش باد شدید پیش بینی می شود. بار دیگر از شهروندان تهرانی درخواست می کنیم در زمان وزش باد، برای گرفتن سلفی در باد به نقاط مرتفع نروند.
کارشناس سازمان هواشناسی افزود: فردا برای استان های خراسان رضوی و شمالی،کرمان و سیستان و بلوچستان وزش باد شدید و گرد و خاک پیش بینی می کنیم.
اصغری با بیان اینکه تا آخر هفته دما در مرکز کشور، کاهش می یابد، تاکید کرد: از امروز برای تهران، قم، البرز و قزوین کاهش دما پیش بینی می شود.
به گفته وی، از اواسط هفته آینده در تمامی کشور با روند افزایشی دما شاهد هوایی گرم و تابستانی خواهیم بود.
کارشناس سازمان هواشناسی برای جنوب غرب کشور به ویژه خوستان تا آخر هفته گرد و غبار و کاهش دید پیش بینی کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اسماعیل حلالی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» مطرح کرد
در پانزدهمین سالگرد تأسیس شبکه مستند سیما با حسین زارعزاده گفتوگو کردیم