پیرپسر ایرانی به فرانسه می‌رود!

فیلم انیمیشن «اکتسابات انتسابی» از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به کارگردانی سمانه شجاعی به جشنواره معتبر انِسی فرانسه راه یافت. این اثر پویانمایی قصه یک پیرپسر را روایت می‌کند.
کد خبر: ۱۰۲۰۱۰۴

پنجاه و ششمین دوره جشنواره فیلم انیمیشن انِسی Annecy طی روزهای 22 تا 27 خرداد 96 در کشور فرانسه برگزار خواهد شد و فیلم انیمیشن اکتسابات انتسابی ساخته سمانه شجاعی در بخش مسابقه دانشجویی جشنواره روی پرده خواهد رفت.

در این بخش، 50 فیلم انیمیشن از 20 کشور دنیا (فرانسه، آمریکا، آلمان، انگلستان، ایران، چین، ژاپن، کره‌جنوبی، کانادا، بلژیک، هلند، دانمارک، سوئیس، لهستان، جمهوری چک، مجارستان، فنلاند، استونی، تایوان و کاستاریکا) پذیرفته شده‌اند.

داستان اکتسابات انتسابی درباره‌ پیرپسری است که از وضعیت ظاهری و موروثی خود ناراضی بوده و تصمیم می‌گیرد به زندگی خود خاتمه دهد، اما خودکشی ناموفق او شرایطی جدید در زندگی‌اش ایجاد می‌کند. این فیلم یک تجربه‌ تازه به روایت گروتسک (طنز تلخ) در انیمیشن با تصاویر رئال است.

اکتسابات انتسابی پیش از این، در سی‌اُمین دوره جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی ونیز ایتالیا، دوازدهمین جشنواره بین‌المللی انیمیشن آتن یونان و یازدهمین برنامه نمایش فیلم Flatpack بیرمنگام انگلیس نیز به نمایش درآمده است. این فیلم یکی از آثار منتخب بخش مسابقه دهمین جشنواره بین‌المللی انیمیشن انکا هم است که تیرماه امسال در کشور اسلواکی برگزار می‌شود. انیمیشن یال و کوپال ساخته شیوا صادق اسدی هم در بخش مسابقه فیلم‌های کوتاه جشنواره انِسی پذیرفته شده است. در این بخش صد فیلم از 48 کشور دنیا به رقابت می‌پردازند./ جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها