
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، دنیای صنعتی امروز و نیاز به عرضه انواع خوراکیها و میوهها به طور روزانه باعث شده تا بسیاری از کشاورزان در کشورهای مختلف دنیا از انواع سموم شیمیایی برای جلوگیری از آفت زدگی میوهها و محصولات کشاورزی خود استفاده کنند که یکی از آنها خیار است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد
- خیار را وقتی خریدید و خانه بردید، مستقیماً در یخچال نگذارید بلكه بشویید و درون سبدی در دمای آشپزخانه دو سه روزی نگهدارید تا كمی نرم شود. سلولهای زنده خیار هنوز زندهاند و در حال متابولیسم مولكولهای سم. درعینحال دوره كارنس سم (زمان لازم برای از بین رفتم سم) فرامیرسد. حالا خیارها را درون آب سرد بریزید و پس از چند ساعت خیارهای شاداب و البته كمی شیرینتر را نوش جانكنید.
- اغلب میوههایی كه از بازار میخرید هنوز نیمه رسیده و حتی كال هستند. آنها را زودتر چیدهاند تا برای حملونقل كمتر آسیب ببینند. برای همین هم هست كه اغلبشان طعم و رنگ میوههای قدیم را ندارند. این نقطهضعف را برای خود فرصتی ببینید و مثل روش بالا میوهها را در سبدی قرار دهید و وقتی كاملاً رسیده و نرم شدند نوش جانكنید و در ضمن میزان سم احتمالی میوهها را بسیار پایین بیاورید. خواهید دید كه رنگ و طعم بهتری هم دارند. البته نه آن رنگ و لعابی كه زیر نور خورشید میداشتند.
- بسیاری از سبزیهای ساقه دار مثل كرفس، جعفری، نعنا و ... را میتوانید همانطور دسته شده بشویید و درون یك پارچ شیشهای در آشپزخانه نگهداری كنید. بهاینترتیب به مدت طولانیتری سبزی تازه دارید كه پس از دو سه روز تقریباً عاری از سم خواهند شد. راستی برگ كرفس را دور نریزید. موقع پختن ماكارونی خوردش كنید و به مایه ماكارونی اضافه كنید. عالی است.
سالم باشید و خوشحال