انتقام اسیدی دختر جوان از خانواده‌اش

دختر جوان به قصد انتقام‌گیری سه عضو خانواده‌اش را در شهرضای اصفهان هدف اسید‌پاشی قرار داد.
کد خبر: ۱۰۱۴۹۲۳

در آخرین روزهای پایانی سال گذشته خانواده‌ای چهار نفره در شهرضای اصفهان قربانی اسیدپاشی قرار گرفته و روانه بیمارستان شدند. همزمان با تشکیل پرونده قضایی، تحقیقات پلیسی برای رازگشایی از این ماجرا آغاز که معلوم شد دختر خانواده به این اسیدپاشی دست زده است.

احمد خسروی وفا، رئیس کل دادگستری اصفهان در این باره به میزان گفت: در این حادثه پدر، مادر و پسر خانواده در خانه، با اسید از ناحیه صورت و سر بشدت مجروح شده‌اند و دختر خانواده هم از ناحیه پا آسیب دیده است. بررسی‌های اولیه نشان می‌داد دختر خانواده اختلاف‌هایی با والدینش داشته است.

وی افزود: همین احتمال باعث شد بازپرس پرونده و ماموران به وی ظنین شوند. این دختر جوان مورد تحقیقات قرار گرفت و سرانجام اعترف کرد. دختر خانواده انگیزه اسیدپاشی را انتقام‌گیری و ناراحتی‌های خانوادگی عنوان و اعلام کرده از قبل اسید را تهیه کرده و به صورت پدرش ریخته و برای این که مادر و برادرش هم متوجه نشوند، روی آنها نیز ریخته و خودش هم کمی مصدوم شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها