به گزارش جام جم آنلاین از رادیو اقتصاد، محمد فرهادی با اشاره به موضوع مرجعیت علمی، مسئله آمایش ملی در سطح آموزش عالی را متذکر شد و گفت: «این طرح آماده شده است و به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است و بر این اساس کشور به 10 منطقه تقسیم بندی و وضعیت صنایع، آموزش و جمعیت در این طرح دیده شده است.»
وی ماموریت گرا شدن دانشگاه ها را موجب تربیت نیروی انسانی مورد نیاز صنایع، خدمات و علوم انسانی دانست و افزود: «بسیاری رشته هایی که مورد نیاز هستند و عمری بالای 10 سال داشته اند، مورد بازنگری و تجدید نظر قرار گرفته اند و امسال نیز در رشته هایی با عمر 5 سال بازنگری خواهد شد.»
فرهادی از آغاز کار آموزی و کار ورزی در بسیاری رشته های صنعتی خبر داد و گفت: «دفاتر کاریابی در دانشگاه ها دایر شده است که ارتباط میان صنعت و دانشجویان را بر قرار می کند و کلاس های تکنولوژیک نیز در دانشگاه های مادر و بزرگ تشکیل شده است.»
وزیر علوم دولت یازدهم آغاز فرصت مطالعاتی در دانشگاه ها از سال گذشته را موجب جلوگیری از مهاجرت دانشجویان به خارج از کشور دانست و اضافه کرد: «دانشجویان قادر به گذراندن دوره های صنعتی در داخل کشور هستند و دوره های پسا دکتری نیز آغاز به کار کرده اند.»
فرهادی از ارتباط وزارت علوم و وزارت صنعت خبر داد و افزود: «این فرایند نزدیکی بیشتری میان دانشگاه با جامعه صنعتی و اشتغال زایی ایجاد خواهد کرد و تشکیل مراکز رشد که دانش را به محصول تبدیل می کند با آمار 171 مرکز شکل گرفته است.»
وی قوانین و مقررات در این بخش را مثبت ارزیابی کرد و گفت: «اساتید قادر خواهند بود در شرکت های دانش بنیان صرف وقت نمایند و همچنین با دانشجویان، شرکت دانش بنیانی را تاسیس نمایند و ساماندهی دوره های آموزش فنی و حرفه ای در راستای اقتصاد مقاومتی به تصویب رسیده است.»
«سین مثل سکه» عنوان برنامه ای است که در ایام نوروز 96 از ساعت 10 صبح و به مدت 180 دقیقه روانه آنتن رادیو اقتصاد می شود و فایل صوتی این برنامه از طریق سایت رادیو اقتصاد و سایت آسان رسانه قابل دریافت است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: