ایکس باکس ، پرتغال را قهرمان جام جهانی 2006 کرد

جام جم آنلاین: تیم فوتبال پرتغال ، عنوان قهرمانی جام جهانی 2006 ایکس باکس را به دست آورد.
کد خبر: ۱۰۱۱۲۰

تیم پرتغال توانست در یک مسابقه جذاب که در استادیوم 8500 نفری آدیداس شهر برلین سازمان دهی شده بود دو بر یک حریف خود را شکست دهد.
به گزارش سایت اینترنتی ایکس باکس ، تیم دومی که توانسته بود در مسابقات جام جهانی ایکس باکس به فینال راه یابد ، مکزیک بود که برای رسیدن به مرحله فینال تیم آلمان را شکست داده بود.
بر اساس این گزارش کاراکترهای گرافیکی بازی ایکس باکس شباهت زیادی با شخصیت های اصلی حاضر در مسابقات جام جهانی 2006 داشتند که به بازیها جذابیت خاصی بخشیده بود.
رهبری و هدایت تیم پرتغال را در ایکس باکس سه طرفدار پرتغالی داشتند که توانستد با شکست حریفان به فینال راه یابند.
یکی از آنها که میگوئل آنجلو دینیس نام دارد که دراین باره گفت:هیجان بازیهای ایکس باکس کمتر از هیجان بازیهای واقعی نبود. ما واقعا تحت فشار عصبی شدیدی بودیم ولی لذت بازی های آنلاین ایکس باکس بقدری است که وقتی به خانه بازگشتیم نیز دست از آن برنخواهیم داشت.
کاپ جام جهانی 2006 نیز توسط پیتر مور از مایکروسافت به اعضای تیم قهرمان که توانسته بودند حریفان دیگر را در بازی شکست دهند اهدا شد.
مور به خبرنگاران گفت جذابیت تماشای بازی کامپیوتری جام جهانی 2006 آلمان از طریق ایکس باکس کمتر از تلویزیون نبود و فن آوری به کار گرفته شده در کنسول های جدید ایکس باکس 360 مایکروسافت نشان داد که این محصول جدید بسیار خوب از آب در آمده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها