آسیب پذیری قشر کم درآمد دبی با افزایش شدید قیمت رهن و اجاره
جام جم آنلاین: گلف نیوز با انتشار گزارشی از بالارفتن قیمت رهن و اجاره مستقلات و منازل مسکونی انتقاد کرد و گفت این افزایش قیمت به شدت قشر کم درآمد این شهر را متاثر خواهد کرد.
کد خبر: ۱۰۱۰۳۴
بر اساس این گزارش بسیاری از ساکنان بومی دبی هم اینک با درخواست افزایش هزینه رهن و اجاره منازل مسکونی و یا دفاتر کاری خود مواجه شده اند که می تواند برای آنها مشکلات فراوانی را از جمله بیکاری و بی خانمانی پدید اورد.
با توجه به آنچه بنگاه های معاملات ملکی شاغل در دبی به خبرنگاران گلف نیوز گفته اند قیمت رهن و اجاره منازل مسکونی و دفاتر کار نسبت به سال گذشته به طور میانگین 30 درصد افزایش داشته است.
در همین حال خبر می رسد که افزایش قیمت زمین در دبی سبب شده است تا قیمت زمین هایی که در مناطق دیگر امارات هستند و اصولا در شرایط عادی تا چهار برابر ارزانتر از دبی هستند نیز گران تر شوند.
بسیاری از کارشناسان بالارفتن قیمت ملک در دبی را ناشی از توجه سرمایه گذاران بین المللی به این منطقه دانسته اند.