وزیر کشور در حاشیه مراسم افتتاح ستاد انتخابات کشور گفت: افرادی که از الان اعلام نامزدی کردند، نباید فعالیتی در فضای عمومی داشته باشند، چراکه فعالیت آنها تبلیغاتی است و طبق قانون با آنها برخورد خواهد شد.
به گزارش تسنیم، وی در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا حضور کسانی که اعلام نامزدی کردند، در صداوسیما قانونی است یا خیر، افزود: اگر در چارچوب وظایف اداری و در حوزه مسئولیتشان باشد بلامانع است، اما در غیر این صورت باید مدیران صداوسیما مانع آن شوند.
وزیر کشور با تأکید بر نقش حساس صداوسیما در برهه انتخابات، تصریح کرد: قانون در زمینه انتخابات ریاستجمهوری تکلیف را روشن کرده است. در این زمینه کمیته تبلیغات تشکیل شده و صداوسیما برنامههای انتخابات خود را باید به تائید این کمیته برساند که وزیر کشور مسئول این کمیته است.
وی با بیان اینکه برای انتخابات میاندورهای مجلس 269 نفر ثبتنام کردهاند، عنوان کرد: کسانی که قصد نامزدی در انتخابات شورای شهر و روستا بخصوص در مناطق روستایی دارند، حتما در جهت تهیه گواهی عدم سوءپیشینه اقدام کنند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم