برای جبران خسارت کالاها با 124 تماس بگیرید

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران اعلام کرد: مردم برای پیگیری جبران خسارت‌های وارد آمده از سوی واحدهای صنفی متخلف با 124 تماس بگیرند.
کد خبر: ۱۰۰۸۰۰۳

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ علی‌اکبر پوراحمدنژاد درباره پیگیری جبران خسارت‌های وارد آمده به مردم از سوی واحدهای متخلف گفت: واحد بررسی و رسیدگی به شکایات یا همان 124 در وزارت صنعت و معدن، عامل قانونی پیگیری و نظارت بر ارتباط بین خریدار و فروشنده است.

پوراحمدنژاد با بیان این‌که متخلفان اقتصادی مترصد کسب استفاده از هر فرصت برای تخلف و سوءاستفاده هستند، اظهار کرد: چه فرصتی جذاب‌تر از بازار شب عید می‌تواند وجود داشته باشد، این اتفاق در سال‌های گذشته به دلیل فعالیت کسانی که شناسنامه نداشتند، رخ داده است. وی افزود: در سال 95 با همراهی و همدلی خوبی که از طریق اتحادیه‌ها و اصناف در حوزه راستی‌آزمایی و شفاف‌سازی تجارت بویژه در عرضه کالاهای خارجی رخ داد، زمینه تخلف بشدت ناامن و محدود شد، اما ادعا نمی‌کنیم از بین رفته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها