توافق مجلس و دولت درباره تعرفه آب و سهیمه بندی آرد

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از برگزاری و نتایج جلسه ای با مسوولان ذی ربط در خصوص نرخ تعرفه های آب و آخرین وضعیت قیمت آرد صنفی و صنعتی و سهمیه بندی آن خبر داد.
کد خبر: ۱۰۰۴۳۸

محمد شاهی عربلو گفت : در جلسه صبح روزشنبه هفته جاری در کمیسیون اقتصادی مجلس نرخ تعرفه های آب با حضور مسوولان ذی ربط، نحوه اجرای بند ل ماده 139 قانون مالیات های مستقیم و آخرین وضعیت قیمت آرد صنفی صنعتی و میزان سهمیه کارخانجات آرد سازی مورد بررسی قرار گرفت . وی با اشاره به قانون تثبیت قیمت ها از سوی دولت برای جلوگیری از هر گونه افزایش نرخ کالا و خدمات از جمله آب ، برق ، گاز و تلفن افزود: در این جلسه قرار شد که وزارت نیرو به دنبال افزایش تعرفه آب بهای مصرفی نباشد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرر شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی در سال 85 تصریح کرد: مابه التفاوت فروش آب بها با قیمت تمام شده طی سال جاری برای مصارف شهری 200 میلیارد تومان و برای مصارف روستایی 120 میلیارد تومان خواهد بود.وی با تاکید بر این که شرکت آب و فاضلاب طی سال جاری در مجموع 320 میلیارد تومان ضرر خواهد کرد ، خاطرنشان کرد: در این جلسه قرار شد که براساس قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی کشور ، دولت نسبت به اخذ این خسارت اقدام و برای جلوگیری از افزایش تعرفه آب بهای مصرفی اقدام به پرداخت یارانه کند.
شاهی عربلو گفت: با ارائه لایحه ای از سوی دولت به مجلس نیز از محل بودجه های دولتی نسبت به پرداخت یارانه برای جبران ضرر 320 میلیارد تومانی شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی اقدام خواهد کرد.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی درخصوص بررسی آخرین وضعیت قیمت آرد صنفی صنعتی و میزان سهمیه کارخانجات آرد سازی گفت: قرار شد که دست اندرکاران گلوکز جلسه ای با شرکت بازرگانی دولتی برگزار کنند تا بخشی ازآن که صادر می شود از جایزه صادراتی برخوردار شوند و برای مصارف داخلی آنها نیز یارانه مستقیم از محل آزادسازی یارانه آرد صنفی صنعتی پرداخت شود.
وی درباره سهمیه آرد تولیدکنندگان شیرینی و شکلات نیزخاطرنشان کرد: قرار شد که به میزان مورد نیاز گندم از طریق سازمان غله به آنها تحویل داده شود و یا با تعرفه 4 درصد بتوانند نسبت به واردات گندم از خارج اقدام و در آسیاب هایی که دارای ظرفیت اضافه هستند آرد کرده تا علاوه بر تامین مصرف خود صادرات نیزانجام دهند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها