به گزارش ایرنا، عبدالله کامکار در گفت و گو با خبرنگاران افزود: دوران فعالیت دولت در البرز رشد 35 درصدی در تعداد طرح های صنعتی در حال اجرا، رشد 80 درصدی در تعداد پروانه های بهره برداری صنعتی، افزایش 50 درصدی در سرمایه گذاری های محقق شده است.
وی ادامه داد: دراین مدت شاهد رشد 149 درصدی در ایجاد اشتغال مربوط به بخش صنعت بوده ایم.
وی گفت: همچنین حضور بیش از 24 هیات سرمایه گذاری خارجی در بخش صنایع غذایی، قطعات خودرو، نانو تکنولوژی، پله برقی، تجهیزات پزشکی و پنل های خورشیدی، منجر به کسب رتبه 2 کشوری در جذب سرمایه گذاری خارجی حوزه صنعت پس از آغاز مذاکرات هسته ای شده است.کامکار افزود: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید هر هفته با برگزاری نشست هایی با صاحبان صنایع و مدیران دستگاه های اجرایی نسبت به حل معضلات و موانع سر راه تولید بررسی های لازم صورت گرفته و برای حل آنها چاره اندیشی می شد.
وی با اشاره به دستاوردهای بزرگی که در بخش صنعت، معدن و تجارت استان محقق شده ادامه می دهد: با تلاش های صورت گرفته به خصوص پس از برجام استان البرز موفق به کسب رتبه 4 کشور در شاخص صدور معافیت های گمرکی ماشین آلات صنعتی شد ، همچنین در این مدت رشد 32 درصدی در تعداد معافیت های گمرکی با نرخ ارز دلار نیز محقق شد.
کامکار به رشد 22 درصدی در تعداد معافیت های گمرکی برای البرز با نرخ یورو در یک سال پس از برجام اشاره کرده و افزود: راه اندازی اولین و تنها شهرک تخصصی دارو های های تک و دانش بنیان در کشور و با ارتقای یک رتبه در تعداد واحد های صنعتی، رتبه 9 کشور در این شاخص توسط این استان کسب شده است.
وی تصریح کرد: استان البرز توانسته ارتقای 2 رتبه در شاخص اشتغال و در بخش صنعت رتبه 5 کشور در این شاخص کسب کند همچنین با اقدامات و برنامه ریزی های انجام شده رتبه 2 ملی در شاخص سرمایه گذاری پروانه های صادره صنعتی درطول سه سال فعالیت دولت یازدهم را از آن خود کرده است. کامکاربه رشد 30 برابری در تعداد جواز تاسیس های صادره سرمایه گذاری خارجی درحوزه صنعت اشاره کرد وافزود: صدور جواز تاسیس برای جذب بیش از 12هزارو500 میلیارد ریال سرمایه گذاری خارجی و تحقق بیش از 5 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری خارجی در بخش صنعت برای استان البرز محقق شد.وی تصریح کرد:اعطای تسهیلات اقتصاد مقاومتی به 273 واحد تولیدی با مبلغ بیش از 2 هزار و 360 میلیارد ریال برای فعال سازی واحد های راکد و نیمه فعال و تکمیل طرح های نیمه تمام استان صورت گرفته که امکان تثبیت و ایجاد اشتغال برای بیش از 14 هزار نفر را فراهم آورده است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم