شبکه‌های استانی، بدنه اصلی رسانه ملی

نشست شورای مدیران معاونت امور استان‌های صداوسیما با حضور دکتر علی دارابی، معاون امور استان‌ها و دکتر حسین رضی، معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت صداوسیما برگزار شد.
کد خبر: ۱۰۰۱۳۵۶

به گزارش روابط عمومی معاونت امور استان‌ها، دکتر رضی در این نشست طی سخنانی، شبکه‌های استانی را به‌عنوان سازمان اصلی صداوسیما توصیف و اظهار کرد: همواره گفته می‌شود استان‌ها سازمان دوم رسانه ملی محسوب می‌شود در حالی که می‌توان گفت بدنه اصلی سازمان، همین شبکه‌های استانی است .

وی ادامه داد: شبکه‌های استانی ظرفیت‌هایی بسیار مهم برای رسانه ملی به شمار می‌رود و ارتباطی گسترده‌تر با مردم نسبت به شبکه‌های سراسری دارند بنابراین در راستای تقویت آنها هر اقدامی صورت بگیرد باز هم کم است.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت سازمان صداوسیما با بیان این که فضای جدید رسانه‌ای که همان فضای مجازی است، گفت: باید به کارکردها و جایگاه فضاهای مجازی آگاه باشیم و از آن در بهترین مسیر استفاده کنیم.

وی افزود: کاربران فضاهای مجازی تنها مصرف‌کننده محتوا نیستند بلکه خود اقدام به تولید می‌کنند و ارتباطی دو سویه میان آنها و رسانه‌ها برقرار می‌شود بنابراین باید اهمیت فضاهای مجازی را در استان‌ها جدی بگیریم.

دکتر رضی با اشاره به راه‌اندازی معاونت فضای مجازی در مراکز استانی عنوان کرد: این ظرفیت در استان‌ها وجود داشته و اگر در منطقه‌ای چنین چیزی را شاهد نیستیم، باید برای ایجاد آن اقدام کنیم.

معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت سازمان صدا و سیما اضافه کرد: لازم است بررسی‌های میدانی از شبکه‌های استانی صورت بگیرد و بر اساس نیازسنجی و اطلاعات موجود، همکاری میان معاونت‌های امور استان‌ها و پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت را سازماندهی کرد و به یقین نتیجه این مشارکت و همگامی، هم‌افزایی در تحقق اهداف سازمانی خواهد بود.

توجه جدی به برنامه‌ریزی براساس ظرفیت‌های استانی

دکتر علی دارابی، معاون امور استان‌های صداوسیما هم در این نشست اظهار کرد: لازم است مجموعه سفرهای استانی با حضور معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت رسانه ملی به منظور بازدید از شبکه‌های استانی و ظرفیت‌های آنها انجام شود؛ زیرا این امر برکات زیادی به همراه خواهد داشت.

وی با بیان این‌که طی هشت ماه مدیریت جدید سازمان، هشت سفر استانی با حضور دکتر علی‌عسکری انجام شده است، گفت: علاوه بر این، 15 سفر استانی با هدف بررسی و ارزیابی عملکرد این شبکه‌ها با حضور مدیران معاونت امور استان‌ها صورت گرفته است.

دکتر دارابی تصریح کرد: برنامه‌ریزی و تولید برنامه برای شبکه‌های استانی باید بر اساس نیازهای مخاطبان استان‌ها انجام بگیرد.

معاون امور استان‌های صدا و سیما با اشاره به فعالیت‌های گسترده در مناسبت‌های مختلف افزود: امسال و در جریان پوشش راهپیمایی باشکوه 22 بهمن، شبکه‌های استانی اقدامی بزرگ انجام دادند و توانستند در قابی زیبا، حماسه حضور را به بهترین نحو منعکس کنند.

همچنین در ادامه، مدیران معاونت امور استان‌ها، مباحث و موضوعات مدنظر خود در حوزه پژوهش، برنامه‌ریزی و نظارت را مطرح کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها