به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس ، آخرین تحقیقات دانشمندان نشان داده است که مصرف روزانه آجیل میتواند تا حد زیادی از سرطان و «پیشرفت آن پس از ابتلا» جلوگیری کند.
محققان کشورهای مختلف باور دارند تا دو دهه دیگر سرطان بسیار فراگیرتر از اکنون میشود و ممکن است از هر سه نفر، یک نفر به سرطان مبتلا شود. اگر عوامل ابتلا به سرطان را در کنار یکدیگر قرار دهیم به راحتی متوجه میشویم که زمان ابتلا به سرطان ممکن است حتی کوتاهتر هم باشد.
آلودگی هوا، فشارهای عصبی، استرس، فستفود، سیگنالهای تلفن همراه، محصولات تراریخته، مواد غذایی غیر بهداشتی و آلوده و در کنار اینها بسیاری از عوامل دیگر که هر روز مردم جهان با آن دست و پنجه نرم میکنند کافیست تا هر فردی به سرطان مبتلا شود.
بر اساس تحقیقات دانشمندان حوزه تغذیه در آلمان، مصرف آجیل میتواند تا میزان قابل توجهی از ابتلا به این بیماری سخت جلوگیری کند.
نتایج تحقیقات در قبل نشان داده که مصرف آجیل در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی، چاقی، سرطان روده بزرگ و حتی دیابت مؤثر است. دانشمندان آلمانی اکنون به این نتیجه رسیدند که با مصرف آجیل میتوان ابتلا به انواع سرطان را پیشگیری کرد.
بر اساس این مطالعه، آجیل میتواند به نوعی در بدن سمزدایی کند و تأثیرات اشعه ماوراء بنفش را از بین ببرد. به این ترتیب رشد سلولهای سرطانی متوقف میشود و سلولهای جدید و سالم جایگزین میشوند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
پول صنف آجیل فروشان شب عید؟!