به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی رادیو، این نمایش رادیویی را حسین یعقوبی نوشته و داستانی از دهه 60 را روایت می کند که مأموران طی عملیاتی باند قاچاق مواد مخدر را دستگیر می کنند و در این بین اتفاقاتی می افتد که شنیدنی است.
این نمایش رادیویی با هنرمندی: ایوب آقاخانی، احمد گنجی، میرطاهر مظلومی، سیما خوش چشم، بهرام ابراهیمی، رویا فلاحی، اکبر ملایی، احمد ایرانیخواه، بهادر ابراهیمی، عرفان ابراهیمی، محمد سعید سلطانی، محمد رضا علی، عبدالعلی کمالی و تعداد دیگری از هنرمندان اداره کل هنرهای نمایشی رادیو به تازگی تولید شده است.
نمایش سازمان یافته به تهیه کنندگی: ژاله محمد علی، کارگردانی: فریدون محرابی ، صدابرداری: رضا طاهری و افکت: نرگس موسیپور فردا، ساعت 15:15 از رادیو نمایش پخش می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد