گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، روزنامه مغربی «الصباح» شامگاه دوشنبه از بازگشت رسمی مغرب به اتحادیه آفریقا در پی موافقت اکثر کشورهای عضو این اتحادیه خبر داد.
«ماکی سال» رئیس جمهور سنگال اعلام کرد که ۳۹ کشور از مجموع ۵۴ عضو اتحادیه آفریقا با عضویت مجدد مغرب در این اتحادیه موافقت کردند. این در حالی است که این اقدام با مخالفت برخی کشورها و رای ممتنع چند کشور دیگر مواجه گردید.
منابع خبری اعلام کردند که نماینده جبهه پولیساریو به بازگشت مغرب به اتحادیه آفریقا رای منفی داد اما اغلب کشورهای عضو این اتحادیه با بازگشت مغرب موافقت کردند.
«محمد ششم» پادشاه کشور مغرب چند ماه پیش از این در اظهاراتی از تمایل کشورش برای بازگشت به اتحادیه آفریقا خبر داده بود.
لازم به ذکر است که مغرب (مراکش) در سال ۱۹۸۴ در اعتراض به موضع گیری اتحادیه آفریقا در قبال صحرای غربی از این اتحادیه خارج شد. جبهه پولیساریو از سال ۱۹۷۶ با مغرب در ارتباط با صحرای باختری درگیر است.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد