بیمار آلمانی 3 روز در آسانسور خراب بیمارستان زندانی شد
جام جم آنلاین: یک بیمار المانی ویلچیر نشین که برای گرفتن سیگار از اتاق خود بیرون آمده بود به مدت سه روز در یک آسانسور خراب گرفتار شد اما سرانجام در واپسین ساعات زندگی نجات پیدا کرد.
کد خبر: ۹۹۴۹۲
به گزارش آنانوا ، اقوام و مسولان بیمارستان شاریت در برلین آلمان در تمام این مدت به دنبال او می گشتند اما اثری از او نمی یافتند.
سرانجام زمانیکه آسانسور خراب همه را به ستوه آورده بود و مسولان بیمارستان با سرویس کار آن تماس گرفته و از او خواسته بودند برای تعمیر آن به بیمارستان بیاید بیمار گم شده کشف شد.
کارگران سرویس کار با باز کردن درب اسانسور که در نیمه راه از کار افتاده بود بیماری ویلچیر نشینی را دیدند که از شدت گرما و تعریق زیاد در حال مرگ بود.
کارل هاینس اشمیت ، بیمار 68 ساله که خود نیز زمانی سرویس کار آسانسور بوده و شانزده سال پیش در یک حادثه در محیط کار فلج شده بود به خبرنگاران گفت هیچ امیدی به زنده ماندن خود نداشته است.
اشمیت گفت شرایط بسیار سختی داشته است و اگر یک بسته بیسکوئیت در جیبش نداشته حتما از بین می رفته است.
این بیمار آلمانی که نزدیک بود به خاطر یک نخ سیگار زندگی خود را از دست بدهد 80 دقیقه در بدترین شرایط تنفسی و بدون آب و غذا سرانجام این شانس را داشت تا دوباره به زندگی لبخند بزند.
با این وجود رولاند اشمیت پسر 35 ساله کارل هاینس قصد دارد از بیمارستان برلین به خاطر این سهل انگاری در تعمیر نکردن اسانسور شکایت کند.